„Ezért hazudtam a szemedbe?” – Kitört a sztárbalhé: Majka reagált volt versenyzője támadására

ma 15:34
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Majka felháborodott /Fotó: Pozsonyi Zita

Majka többek között azt is tisztázta, miért nem adta oda a telefonszámát a versenyzőjének / Fotó: Pozsonyi Zita

Majka a Facebook-oldalán reagált Károlyi Róbert videójára.

Korábban megírtuk, hogy egyik volt versenyzője azzal vádolta meg Majkát, hogy cserben hagyta őt, miután azt ígérte neki, hogy segíteni fog a karrierjében. Károlyi Róbert neve a Sztárban sztár leszek! harmadik évadából lehet ismerős, a fiatal ugyanis Majka csapatában volt, ám a középdöntőben kiesett.

"Kedves Károlyi Róbert! Belefutottam ebbe a videóba, és kicsit szarul éreztem magam tőle, mert csak nyomokban ugyan, de tartalmaz igazságot, és nem szeretem, ha nincsenek rendben a dolgok körülöttem" - kezdte Majka a Facebook-bejegyzésében.

A zenész-műsorvezető többek között tisztázza, hogy miért nem adta oda a telefonszámát a versenyzőjének, amikor azt elkérte tőle:

"A telefonszámom - ha megbocsátasz - csak azoknak az embereknek adom meg, akik közel állnak hozzám, vagy napi vagy heti kapcsolatban vagyok velük. Ezt majd remélem akkor megérted, mikor sikerül a hőn áhított karriert megcsinálni. Állításod szerint ehelyett kényszeredett mosollyal azt mondtam, hogy inkább messengeren beszéljünk? Pontosan így volt. Kényszeredett mosoly nélkül… Azért mondtam a messengert, mert az jobb felület a kommunikációra velem. Mégha furcsa is, azt gyakrabban olvasom, mint ahogy a telefont felveszem" - írja a rapper, aki kitért a Messenger-beszélgetésükre is.

Ezzel most mindenkit meglepett Majka: érkezik a legújabb dala, mutatott egy részletet belőle, ahol nem rappel, hanem énekel – videó

Ezzel most mindenkit meglepett Majka: érkezik a legújabb dala, mutatott egy részletet belőle, ahol nem rappel, hanem énekel – videó

"A messenger üzenetben, amit küldtél nekem megbeszéltük, hogy szólok majd, ha olyan dalon dolgozom, amiben el tudlak képzelni. Ez idáig ez nem történt meg…. Ezért hazudtam a szemedbe? Úgy emlékszem, nem beszéltünk meg határidőt arra, hogy ez mikor lesz. A beszélgetésben látszik, hogy aztán soha többet nem dumáltunk erről. Itt van a telefonomban, ha akarod szívesen elküldöm, ha neked már nincs meg" - fejti ki az ő álláspontját. Majka azt is kiemeli posztjában, hogy mielőtt nyilvános videót oszt meg róla, legalább egyszer írhatott volna még neki, akár dalötleteket is küldhetett volna.

A rapper arra is kitér, hogy valóban sok emberrel dolgozott együtt az elmúlt időszakban, de mint írja, volt, akivel sikeres volt az együttműködés, míg másokkal nem.

"Ne haragudj, hogy nem te voltál az első, akinek lehetőséget próbáltam adni. Kaly Rolandnak például saját költségen forgattam videoklipet, írtam dalt, fizettem stúdiót, de nyíltan vállalom, hogy azért, mert benne sokkal nagyobb lehetőséget láttam, mint benned. Sokoldalú volt, rappelt, énekelt, előadott, sokféle műfajban bizonyított a műsor alatt. Olyan ember is volt a műsorban, akibe szintén fektettem időt, pénzt, energiát , felvettünk demo anyagot, de aztán elengedtem a dolgot, mert nem úgy sikerültek a felvételek, ahogy azt előre elterveztük. Ilyen ez..." - olvasható a posztban

A bejegyzés végén sok sikert kíván Károlyi Róbert karrierjéhez, és mint írja: "Most hogy válaszoltam neked, gyakorlatilag már meg is tettem azt, amit Sztárban Sztár Leszekben megígértem. Segítettem… Úgyhogy szívesen..."

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Majka

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

majka Sztárban Sztár leszek! vádak reakció balhé vádak

Játssz és nyerj!